ЛК Търговище, клон Шумен | Присъедини се

Бъди Лайън

МАЛК Ви предлага възможности за добротворство, които да отговарят на Вашия начин на живот.

Да си член на Лайънс Клуб ти дава възможност да промениш нечий живот, като ти можеш да отделиш толкова от своето време, колкото пожелаеш и съобразено с личния ти график.
Времето, което ще отдадеш на Лайънс Клуба зависи от конкретните му дейности и кампании. Повечето клубове се срещат веднъж или два пъти месечно за да обсъждат и планират проектите си, административни задачи, както и да предлагат дейности в служба на обществото.

Интересувате ли се от възможността да помагате на околните и са срещате с нови хора? Като Лайънс член Вие ще можете да:
• Използвате и развиете Таланта си и да предизвикате промяна в света около Вас;
• Придобиете нови умения;
• Посрещате предизвикателства ;
• Култивирате добродетели;
• Изграждате нови дълготрайни приятелства;
• Преоткриете себе си;

Намери Клуб

Много начини да бъдеш Лъв

Всеки Лайънс Клуб е уникален и служи по свой собствен начин, избирайки проекти, които са важни за неговите членове и общността. По-долу ще намерите кратък преглед на някои от моделите ни в клуба.

Редовно членство

Лайънс клубовете са задвижвани от страстта на дейно служещи мъже и жени. С повече от 47,000 Клуба по целия свят шансовете да намерите Лайънс Клуб близо до вас, са огромни.

Фамилно членство

Програмата за Фамилно членство дава възможност на членовете на една Фамилия да получат специални отстъпки в таксите,когато се присъединяват заедно към някой Лайънс клуб.

Кампус Лайънс Клуб

Отлична възможност за студенти и преподаватели да осъществяват общественополезни инициативи

Лео Клубове

Предоставят възможност на подрастващите и младежите да служат в своите общности, да развиват лидерски умения и да се развиват като личности. Съществуват Алфа Лео (възраст 12-18 години) и Омега Лео (18-30 години).

Лео - Лайънс членство

Предоставят възможност на настоящи или бивши Лео членове не надхвърлили 30 г. да получават отстъпки и други предимства.

От ДУ : Видове членство и дължими такси

Само когато познаваме добре утвърдените от МАЛК видове членство ,ние ще можем да ги използваме по-активно за собственото си хармонично

Не можеш да намериш Клуб?

Ако в района Ви няма Лайънс клуб или ако искате да стартирате свой собствен специализиран клуб, който да превърне вашите интереси в услуга, уведомете ни. Просто потърсете клуб близо до вас, след това се свържете с него, за да разберете как да започнете.
Намери Клуб